Web
Analytics

Tidsrejser

Denne metode er i princippet sidestillet med Regressionsterapi, men uden at bruge terapi.

Det er med andre ord en rejse tilbage til de tidligere liv, som du har levet – og som ligger gemt i din underbevidsthed.

Så er du nysgerrig eller søger du indsigt i, hvad der har gjort dig til den, du er, men ikke har lidelser eller skavanker, som du trækkes med, kan denne metode være vejen for dig.

Om det du oplever er den fulde sandhed, fragmenter af noget du har oplevet eller måske noget helt andet og mere uforklarligt, er op til dig at afgøre.

Vi er kun din turguide, der fører dig sikkert igennem, så du kan tage dine oplevelser, erkendelser og indtryk med til dette liv.

Regressionsterapi og Tidsrejser med hypnose har i vores forståelse rigtig meget tilfælles, men der er én afgørende forskel:

I regressionsarbejdet går man tilbage til tidligere liv, for at forandre tankemønstre eller fejlreaktioner i krop eller psyke i det nuværende liv – medens tidsrejser bunder i en nysgerrighed og en trang til at udforske og forstå sig selv.

Rejsen tilbage i tiden udføres altid med hypnotiske teknikker – nogen gange sker skiftet til tidligere liv eller mellemstadier endda helt spontant i den almindelige hypnoterapeutiske behandling.

Selv om vi helst udfører regressionsterapi med et sigte om at helbrede og forbedre klientens liv, så er du også velkommen hvis du drevet af nysgerrighed på dig selv og dine tidligere liv.

Vi er på området især inspireret af Michael Newton – men er for en stor del autodidakte, da området har været en naturlig del af vores uddannelse og arbejde som hypnoterapeuter.

Se mere om tilbageførslen her
Få vores nyhedsbrev
Viden,nyheder, gratis materiale og rabatter i vore klinikker
Vi respekterer dit privatliv.