Web
Analytics

Regressioner til tidligere liv

Regressionsterapi kaldes også sjælerejser eller tilbageføring til tidligere liv.

Det er behandling, hvor du med hypnotiske teknikker glider tilbage til tidligere liv eller et mellemstadie mellem livene.

Derved  har vi muligheden for at finde og gøre op med et nutidigt problem ved at hjælpe/rense din “tidsforfader”.

Vi bruger denne teknik, når noget ikke rigtig kan løses med almindelig hypnotisk regression (Indre-barn teknik). Vi skal nemlig altid tilbage til der , hvor urproblemet du slås med, er opstået – også selvom det er flere liv siden.

Det er dog behandlingsmæssigt de samme redskaber vi bruger i begge former.

Vi bruger fra start Regressionsterapi, når vi eller patienten har en tydelig fornemmelse af, at der er noget, der stikker dybere.

Det kan også ske  spontant i en normal behandling , at klient ryger gennem lyset tilbage i tiden.

Regressionsterapi og tidsrejser med hypnose har i vores forståelse rigtig meget tilfælles, men der er én afgørende forskel:

I regressionsarbejdet går man tilbage til tidligere liv, for at forandre tankemønstre eller fejlreaktioner i krop eller psyke i det nuværende liv.

Medens tidsrejser bunder i en nysgerrighed og en trang til at udforske og forstå sig selv.

Rejsen tilbage i tiden udføres altid med hypnotiske teknikker.

Nogle gange sker skiftet til tidligere liv eller mellemstadier også helt spontant i den almindelige hypnoterapeutiske behandling.

Selv om vi helst udfører regressionsterapi med et sigte om at helbrede og forbedre klientens liv, er du også velkommen hvis du, drevet af nysgerrighed på dig selv og dine liv, ønsker en tidsrejse ind i dig selv.

Vi er på området især inspireret af Michael Newton – men er for en stor del autodidakte, da området altid har været en naturlig del af vores uddannelse og arbejde som hypnoterapeuter.

Se terapien her 

Få vores nyhedsbrev
Viden,nyheder, gratis materiale og rabatter i vore klinikker
Vi respekterer dit privatliv.